Rytmin muutos

Kiljukaulalla on ollut huono rytmi. Päivällä K on nukkunut yleensä kolmet päiväunet, joista viimeiset monesti tosi myöhäänkin (tyyliin 19-20:30). Tämä sitten on tietysti johtanut siihen, että illalla ensin ei nukuta ollenkaan ja sitten väsyttää ihan niin hirveän kamalasti, että ei varmasti voi nukahtaa ilman tunnin kiljumista. Kun kiljuminen on loppunut yleensä noin klo 23-01, ei ole paljon naurattanut.

No nyt päätettiin yrittää muutosta. Eilisestä lähtien yrityksenä on:

  • Vain kahdet päiväunet
  • Ei päiväunia klo 17 jälkeen

Siinäpä se. Eilen onnistui loistavasti, K heräsi joskus kahdeksalta, nukkui 10-12 ja 15:30-16:30 päiväunet ja meni todella väsyneenä helposti ilman kitinöitä yöunille klo 19:30. Tänään sitten herättiinkin aamulla jo kuuden maissa, joten väkisinkin tuli kolmet päikkärit. Päiväunet oli noin klo 8:30-10, 12:30-13 (nukahti autoon) ja 15-16:30, eli viimeisetkin unet loppui hyvinkin ennen viittä. Ja äsken nukutin K:n suhteellisen helposti, nukahti noin klo 20. Eli kaikki hyvin jos ne nyt oikeasti on yöunet eikä päiväunet.

Jos tämä rytmin muutos oli oikeasti näin helppoa niin pistää vaan mietityttämään, että miksi ihmeessä me ei tehty tätä jo kauan sitten?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s