Askartelua

Yhtä hermolepoa nykyään tämä elämä. H nimittäin tykkää tosi paljon värittämisestä. No okei, itse väritän kyllä harmillisen vähän, väritysaika on nimittäin ihan parasta aikaa ruoan laittoon, tiskikoneen täyttöön/tyhjennykseen ja muuhun kotihommaan. Tuollaista linkin kuvan mukaista aikuisten värityskirjaa, jossa olisi yksityiskohtaisia kuvia, voisikin olla ihan kiva värittää.

H värittää.

H värittää.

H on kyllä siitä erikoinen melkein 3-vuotias, että hän jaksaa tosi pitkiäkin aikoja istua pöydän ääressä askartelemassa. Tietysti mielummin äidin tai muun seuralaisen kanssa, mutta hän viihtyy siinä pitkään myös yksin. Värittämisen lisäksi H myös piirtää:

Tämä on kukka.

Tämä on kukka.

Hän leikkaa:

Aika hyvin leikattu mielestäni.

Aika hyvin leikattu mielestäni.

Hän tykkäisi myös liimata, mutta meillä ei (vielä) ole hyvää lapsille sopivaa liimaa. Harmi etten itse ole enemmän askarteluuntaipuvainen, H tekisi niin mielellään kanssani kaiken joulukorteista pääsiäisasetelmiin.

Viimeisin villitys on junaradasta/rakennuspalikoista/legoista mallin mukaan rakentaminen. Lelulehtien mukaan on tehty monenlaiset junaradat ja legoasetelmat, mutta tänään rakennettiin tällainen:

Palikkatorni.

Palikkatorni.

Mainokset

2 thoughts on “Askartelua

  1. Aina vaan jaksaa yllättää, miten lapset onkaan erilaisia. 😀 Eemelikin saattaa innostua rakentamaan jotain palikoista, mutta aivan täysin turha on ehdottaa, että mitä se tekisi, enkä millään pysty edes kuvittelemaan, että se rakentaisi jotain mallin mukaan. H on kyllä taitava piirtämään ja leikkaamaan!

    Liked by 1 henkilö

    • H taas harvoin innostuu rakentamaan palikoista ilman mallia. Legoista voi rakennella lentokoneita ja kierreportaita ilman malliakin, mutta mallin mukaan vielä mukavampaa. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s