Harkkapaita

Olin eilen lähdössä tanssiharjoituksiin. J kysyy: ”Miksi sä harjaat hiuksia… Ja miksi sulla on uus paita päällä?”

Niinpä.

  • Paikat missä me eniten käydään (pikkukouluun vienti, kauppa, puisto, oma piha, kirjasto), on sellaisia, joissa ollaan takki päällä.
  • Paikat missä me käydään, mutta ei oo takki päällä (kerho, kavereiden koti), on sellaisia, joissa pitäisi pystyä imettämään. Ja mun uus paita ei oo imetyspaita.

Mietin ensin itsekin, että voiko laittaa uuden paidan ekaa kertaa päälle tanssiharjoituksiin, mutta en sitten keksinyt yhtään syytä miksi en laittaisi. Ensinnäkin siellä on eniten aikuisia ihmisiä näkemässä mut ja toisekseen se paita ei mee miksikään tanssiharkoista. Kerhossa tai muussa paikassa, missä on lapset mukana, sotkeentumisen riski on paljon suurempi. Ja siinäpä sitä sitten ollaan, uus vaalea paita ekaa kertaa päällä ja ketsupit rinnuksilla. Ja banaanit hihassa.

Paljon parempi käyttää uutta kivaa imetyskelvotonta paitaa tanssiharkoissa, kunnes 1) en enää imetä ja 2) paita ei oo enää niin uusi että harmittaisi vietävästi jos se sotkeutuisi. Sitäpaitsi se oli tosi hyvä harkkapaita, venyvä ja mukava ja tarpeeksi lämmin (siellä salissa on tosi kylmä). Laitan seuraavallakin kerralla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s